Produktmenu

Havefliser VS Belægningssten

For lige at gøre noget klart til at starte med – havefliser og belægningssten er ikke den samme ting. Det er der nogle gange, nogle mennesker der tror, men det er de slet ikke. Mens en belægningssten er tykkere, mere robust og knapt så blid at se på, er havefliser i langt højere grad noget, man vil bruge til sin have.

En belægningssten er derimod et super godt værktøj, hvis man skal have belagt sin indkørsel med et underlag, hvorimod man her burde holde sig fra have fliser. Have fliser er nemlig tyndere end belægningssten er, hvilket (hvis man brugte havefliser i sin indkørsel) ville resultere i, at havefliserne på den ene eller den anden måde flækkede. Som nævnt bruges havefliser i haven.

Det ligger i navnet, og det er ikke uden grund. F.eks. kan havefliser bruges til at lave en sød lille sti i haven, hvor det i den grad kan anbefales at bruges brosten, eftersom det er en sten i en mere tilfældig skæring. Hvis man vil have belagt sin terrasse, kan det derimod ikke anbefales at bruge brosten.

Her burde man nok hellere tage fat i nogle normale havefliser, og bruge dem til sin terrasse. Men lige meget, hvad man vælger, skal man ikke tvivle over, hvor man kan anskaffe sig det. Fc beton er nemlig firmaet, der specialisere sig i alt, der har at gøre med sten og fliser og med gode priser, er det hos dem, du vil finde dine havefliser!

Så gør dig selv en tjeneste at tjekke deres hjemmeside, Fc-beton.dk ud og find Holmegårdssten til haven